wo 18 okt '17

Gezocht: TheaterBende

Gezocht: TheaterBende foto: shutterstock

Tis een kluppie, een bende van jongens en meiden die gek zijn van theater en die naar de voorstelling durven zonder ouders. Eén voor 6-8 jarigen en een 9-12 bende.
Heb jij zin om dit najaar drie keer mee op pad te gaan? Met de jongste bende gaan we naar Monsters (5 nov), Buurman in de natuur (26 nov) en De Worstelaar (17 dec). Met de 9+ bende zien we de voorstellingen van Schippers & VanGucht (29 okt), Theater Artemis (19 nov) en het Nederlands Blazers Ensemble (10 dec). Bovendien doen we steeds iets bijzonders rondom de voorstelling: een ontmoeting met de artiesten en/of een workshop (drama of muziek).

Aanmelden kan bij De NWE Vorst (theaterbende@denwevorst.nl), de lidmaatschap per kind bedraagt € 39,- en duurt t/m de laatste voorstelling uit de reeks. Per bijeenkomst krijg je vooraf alle informatie toegestuurd. Vervoer van en naar het betreffende podium is op eigen gelegenheid. Per bende is er deze editie plek voor maximaal 20 kinderen. De volgende editie start in januari, deze inschrijving start op 1 december.

Locaties: Theaters Tilburg (studio, concertzaal) en De NWE Vorst