wo 05 jul '17

Ga je mee? Win tickets voor de Cabaretprijzen

Ga je mee? Win tickets voor de Cabaretprijzen foto: Jacqueline de Haas

Op maandagavond 2 oktober is het zo ver: de jaarlijkse uitreiking van de VSCD-Cabaretprijzen in theater Diligentia in Den Haag. 

Vijf voorstellingen zijn genomineerd voor de Poelifinario en drie voor de Neerlands Hoop. De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De Neerlands Hoop is voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

Genomineerd voor de Poelifinario
Genomineerd voor een Poelifinario 2017 zijn Claudia de Breij met de Oudejaarsconference 2016, Theo Maassen met VANKWAADTOTERGER, Ronald Snijders met WELKE SHOW, Vrijdag en Sandifort met Vrijdag vs. Sandifort en Sanne Wallis de Vries met Gut.

Genomineerd voor de Neerlands Hoop
Genomineerd voor de Neerlands Hoop 2017 zijn Jan Beuving met zijn voorstelling Raaklijn, Patrick Laureij met zijn voorstelling Dekking Hoog en Patrick Nederkoorn met zijn voorstelling Het komt nu wel heel dichtbij.

Ga je mee?
Het definitieve programma is nog niet bekend (volgt in september), maar het belooft zoals altijd een feestelijke avond te worden. Wil je bij de uitreiking aanwezig zijn? Wij mogen 2 x 2 vrijkaarten verloten. Wat moet je doen: bestel tickets voor de introductiecursus Cabaret gegeven door dé autoriteit op cabaretgebied Frank Verhallen. Je maakt dan automatisch kans op vrijkaarten. En maak je geen zorgen over de reis naar Den Haag, Theaters Tilburg regelt het vervoer!

(foto: genomineerde Claudia de Breij)