ma 20 mrt '17

My Fair Lady in Theaters Tilburg

My Fair Lady in Theaters Tilburg foto: Roy Beusker

De musical My Fair Lady komt naar Tilburg! Chris Tates, Esmée Dekker, Sjoukje Hooymaayer, Alfred van den Heuvel en Han Oldigs spelen de hoofdrollen in één van de beste musicals ooit.

Sjoukje Hooymaayer, de steractrice uit Zeg ‘ns Aaa, keert na jaren weer terug in het theater en speelt de rol van Mrs. Higgins. Voor de rol van de hartveroverende Eliza Doolittle hebben vele musical-actrices auditie gedaan. Artistiek producent Hans Cornelissen en zijn team hebben voor de talentvolle Esmée Dekker gekozen. Na rollen in de klassiekers De Jantjes, Heerlijk duurt het langst en A Chorus Line heeft Esmée met de rol van Eliza haar eerste hoofdrol te pakken. Chris Tates zal de rol van Professor Higgins vertolken, Alfred van den Heuvel speelt Kolonel Pickering en Han Oldigs is te zien als Alfred Doolittle.

Waar My Fair Lady in 2018 op Broadway haar revival beleeft, is deze musicalklassieker al vanaf het najaar 2017 in Nederland te zien. Van 8 t/m 10 december zie je de musical in onze schouwburg. Met een mooie cast, duizelingwekkende kostuums, fantastische decors en evergreens als Als het effe kan, Kom terug en dans met mij en natuurlijk Het Spaanse graan zal My Fair Lady de harten van het publiek weer veroveren. Tickets zijn vanaf 20 maart 17:30 uur te bestellen.

meer info & bestel >