vr 17 mrt '17

Koningsdag: The Day After

Koningsdag: The Day After foto: Jostijn Ligtvoet

Op 27 april is het feest! Dan viert koning Willem-Alexander zijn 50e verjaardag in ons mooie Tilburg. Omdat het onmogelijk is om die dag alles mee te maken, doen we het The Day After, vrijdag 28 april, nog eens dunnetjes over! Dit keer speciaal voor alle Tilburgers, door alle Tilburgers die hebben meegewerkt. De kaartverkoop start op vrijdag 17 maart om 12 uur via de website of InfoService & Tickets.

Op dit moment staan er al maanden kinderen voor de spiegel hun act te oefenen, stemmen muzikanten hun instrument, worden er de prachtigste werken gemaakt, speeches, draaiboeken, protocollen, oefeningen, toonladders, danspasjes tot je er van duizelt. Alles op alles op het de 27e tiptop in orde te hebben. Op de 28e zal tijdens Koningsdag: The Day After een herhaling plaatsvinden van alles wat je misschien net gemist hebt.

Live on stage komen de highlights voorbij: we tonen wat net door de camera werd gemist, we interviewen Tilburgers die de hand van de koningin hebben geschud en we zetten de EHBO-er die moest uitrukken in het zonnetje. Live-optredens, videobeelden en BT-ers (Bekende Tilburgers) in een groot gratis spektakel voor Tilburg, door Tilburg.