di 20 feb '18|20:00u - 22:00u|bertje

GOLDFISHED INVITES Talkshow

jongeren & studenten|talkshow

GOLDFISHED INVITES foto: GOLDFISHED

voor dit event zijn alleen nog tickets aan de deur te koop

Goldfished Invites is de nieuwe talkshow waarin we het beste dat Brabant in huis heeft aan creatie en innovatie ontvangen. Van kunst en design tot food en muziek; van eventmanagement en conceptontwikkeling tot trendwatching en fashion. Jonge Pirates uit de creatieve industrie vertellen over bijzondere ervaringen en nieuwe projecten. Daarnaast worden er ook verschillende actualiteiten uit de creatieve sector besproken.

line-up 20 februari:
Friandries:
Als kok heeft Dries Michels (Friandries) een specifieke visie op chocolade. De jonge chocolatier is onlangs bij het programma ‘De Chocoladeshow’ op RTL4 uitgeroepen tot beste chocolaterie van Nederland en opent binnenkort zijn eigen store in de Willem II-straat in Tilburg. Daarnaast kwam ook de Amerikaanse rapper Action Bronson twee jaar geleden tijdens het Woo-Hah! festival langs bij Dries om zijn bonbons te proeven. 20 Februari sluit Dries aan bij de Goldfished Invites Talkshow om te vertellen over zijn ervaringen, visie, inspiratie en meer!

Jenny Janssens (NO THANKS!)
Jenny Janssens is echt een Tilburgs creatief en ondernemend multitalent. Ze is recensent bij 3voor12, presenteert bij GlowFM in Eindhoven, is bestuurslid bij Spoorpark en maakt in haar vrije tijd ook nog eens muziek. Daarnaast is ze sinds een paar maanden bezig met het project 'NO THANKS!’ waarmee ze samen met 4 andere dames awareness creëert voor (seksuele) intimidatie tijdens concerten en festivals. Dit project werd al snel door grote nieuwsmedia opgepikt zoals NOS, HvNL, Broadly, NPO Radio 1, 3FM en ze waren live te gast aan tafel bij PAUW. 20 Februari schuift Jenny aan bij Goldfished Invites om te vertellen over het project 'NO THANKS!', haar mening over Woo-Hah! als festivalexpert & meer. 

Aristoteles
De laatste tafelgast die wij bekend maken is niemand minder dan Aristoteles (ook bekend als Aristoteles Mendes). Een Engelstalige rapper die vanuit Tilburg zijn creatieve pad bewandelt. Zo stond hij de afgelopen zomer op Woo-Hah! en is zijn nummer ‘Jerry Maguire’ op Spotify maar liefst  1,5 miljoen keer beluisterd. Inmiddels is hij in de studio druk bezig met zijn volgende muziekproject ‘Cold Bottles & Hot Nights’. Daarnaast is hij ook bezig met een nieuw evenement 'Pastels', waarbij er op de zondagavond tussen 18:00 en 00:00 uur toffe 90’s/00’s R&B en Hip Hop gedraaid wordt bij Club Smederij. Tijdens de Talkshow van Goldfished Invites vertelt Aristoteles o.a. over zijn ervaringen in de muziekindustrie, hoe het is om op Woo-Hah! te staan en waar zijn nieuwe evenement ‘Pastels’ voor staat. 

over Goldfished
Goldfished is een creatieve organisatie die al meer dan 5 jaar actief is met het stimuleren van creativiteit in het Zuiden. Ze willen Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch op creatief gebied met elkaar verbinden om zo de strijd aan te gaan met de Randstad. Goldfished is er heilig van overtuigd dat Brabant veel te bieden heeft op creatief gebied, maar ziet er ook het belang van in dat het Zuiden meer samen gaat werken om een sterkere impact achter te laten.

Geloof jij ook in de creativiteit die het Zuiden te bieden heeft? Kom je graag in contact met andere mensen die een innovatieve en artistieke mindset hebben? Goldfished Invites You!

Afbeeldingen

Extra's

  • reserveer een tafel
    reserveer een tafel | Vrij toegankelijk
    Arrangement of à la carte? Als u nu nog niet wilt kiezen, reserveer dan een tafel: zo houdt u alle opties open. Geef hier het aantal personen aan. U betaalt op de avond zelf.

Bestelinformatie

Toegangsprijs (incl. servicetoeslag)

  • (uitverkocht) vrije zit

Extra's

  • reserveer een tafel € 0,00
Uitverkocht