wo 24 jan '18|20:00u - 22:00u|studio

CURIOUS. Maar mens, wat doet u nu?

jongeren & studenten|talkshow

CURIOUS.

Een avond waarop we niet alleen maar struikelen over het gewicht van de uitdagingen van deze tijd, maar vooral enthousiast worden van de mogelijkheden die er zijn. Waar kan je beginnen met onderdeel zijn van de oplossing? En hoe houd je het leuk?

Tijdens deze eerste editie van CURIOUS. beleef je talks van inspirerende sprekers, voel je hoe het is om onderdeel te zijn van de oplossing en denk en praat je mee over positieve impact.
De eerste spreker is activist Dirk Groot ofwel de Zwerfinator. Hij strijd eigenhandig tegen zwerfafval en de ‘plastic soep’ in de oceaan. Volgens Dirk kunnen we mopperen, klagen en anderen de schuld geven óf opstaan en aan een oplossing werken.
De tweede spreker van de avond is Lynn Zebeda. Lynn is co-founder van Dr.Monk, een multinational met een missie. Lynn werkt samen met partners uit alle continenten om de wereld opnieuw uit te vinden en is een pionier van een eerlijkere en groenere wereld. Wereldreizigster, innovator, gamechanger, analyticus, mentor en mama, Lynn is het allemaal.

Na de pauze gaan we met elkaar en de sprekers in gesprek tijdens een interactieve workshop. Hierna is er tijd om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een drankje.

CURIOUS. is een initiatief van Eefke van de Wouw & Ruud van Oeveren | ondersteund door Kattafonds
 

Bestelinformatie

Toegangsprijs (incl. servicetoeslag)

  • € 4,00 vrije zit
bestel