verhuur

foto: Jostijn Ligtvoet

Ons podium, uw evenement
Uw relaties op een stijlvolle locatie ontvangen? Theaters Tilburg is dagelijks een gastvrij huis voor de meest uiteenlopende evenementen. De dynamiek en sfeer van onze zalen maakt Theaters Tilburg tot een inspirerend decor voor zowel bedrijfspresentaties als feestelijke evenementen.

Wilt u een goed beeld van onze zalen krijgen? Bekijk dan hier de 360 graden foto's.

Artistiek en verrassend
Theaters Tilburg streeft ernaar de verwachting van u en uw gasten te overtreffen. Onze contacten en ervaringen met de artiestenwereld stellen ons in staat een uniek en verrassend evenement te verzorgen met speciale optredens, bekende gastsprekers, een theatervoorstelling of concert. Graag creëren wij een programma op het gebied van kunst en amusement, aangepast aan uw wensen.

Culinaire klasse
Een diner op het podium van de concertzaal? Een walking dinner in de studio? Of ons restaurant exclusief voor u en uw gasten? Met restaurant Lucebert beschikt Theaters Tilburg over een uitstekende keuken en service. Met veel creativiteit tovert Tom Biessen met zijn team met eerlijke producten de beste menu's of hapjes op tafel. En restaurantmanager Sietse Wiersma ziet erop toe dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Optimaal bereikbaar
Theaters Tilburg ligt in het hart van Tilburg en is uitstekend te bereiken. Vanaf het Centraal Station is het slechts tien minuten lopen. Komt u met de auto, dan kunt u kiezen uit de uitgebreide parkeervoorzieningen zoals de parkeergarages Schouwburg, Koningsplein en Emmapassage. Speciale uitrijkaarten, bij ons verkrijgbaar, maken voordelig parkeren mogelijk voor u en uw gasten.

Geïnteresseerd in een afspraak? Neem gerust contact met ons op cdonkers@theaterstilburg.nl | 013 549 03 09