Digitale agenda

Net zo'n groot theaterdier als wij? Zet nu heel makkelijk en snel alle voorstellingen in je digitale agenda! Van daaruit kun je heel simpel je vrienden uitnodigen voor de voorstellingen waar je heen gaat. Je kunt in één keer het hele seizoen in je agenda zetten, of bijvoorbeeld alleen dansvoorstellingen, of alleen voorstellingen met jongerenkorting. De agenda’s zijn verderop op deze pagina te downloaden. De genres en tiplijsten zijn ook te bekijken via de website.

Het bestandsformaat van de agendabestanden (.ics) is veel gebruikt voor digitale agenda’s. Het is geschikt voor onder andere Google Calendar, Apple Calendar (voorheen iCal), IBM Lotus Notes, Yahoo! Calendar, Microsoft Outlook en Novell GroupWise.

Importeren in Google Calendar gaat als volgt: klik links bij 'Andere agenda's' op het driehoekje. Kies vervolgens 'Agenda importeren'. Kies vervolgens in welke agenda je de voorstellingen wilt importeren. Je kunt ervoor kiezen om eerst een aparte agenda aan te maken, waar je de voorstellingen vervolgens in importeert.

Je kunt alle voorstellingen en concerten van seizoen 16/17 in een keer importeren, of een import per genre doen.

alle voorstellingen seizoen 16/17
- dans 16/17
- toneel 16/17
- klassiek 16/17
- opera 16/17
- muziek 16/17
- musical & show 16/17
- cabaret 16/17
- kinderen 16/17