restaurant

Rechtstreeks de voorstelling in... of? Kom eerst rustig tafelen bij Lucebert, volgens insiders het best bewaarde culinaire geheim van Tilburg. Chef-kok Tom Biessen vindt het een sport: was de voorstelling of het eten het hoogtepunt van de avond?

Complete avond uit
Of het nu om een heerlijke theaterschotel of een uitgebreid dinerarrangement gaat, met veel creativiteit tovert chef-kok Tom Biessen de lekkerste gerechten op tafel. Hij haalt zijn inspiratie uit de Frans-georiënteerde keuken, maar laat ruimte voor wereldse invloeden. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. "Ik wil graag weten waar alle producten vandaan komen. En natuurlijk laat ik me inspireren door de seizoen."

Reserveren?
Iedere voorstellingsavond bent u vanaf 17:30 uur welkom. Onze gastheer Sietse Wiersma zorgt dat het u aan niets ontbreekt en dat u bovendien op tijd in de zaal zit. Reserveren kan via deze website of bel 013 543 25 15.

foto: Camiel Donders

Van dagschotel tot uitgebreid dineren
De mogelijkheden bij restaurant Lucebert zijn groot. Voor € 15 bestelt u al onze dagelijks wisselende theaterschotel geserveerd met salade, brood, olijfolie en boter. Of geniet van een overheerlijk driegangen restaurantmenu. Wilt u een compleet verzorgde avond uit, kies dan voor het exclusieve restaurantarrangement. Uiteraard kunt u naast de arrangementen ook uitstekend à la carte dineren.

Bijzondere dinnershows
Naast dineren verzorgt restaurant Lucebert ook regelmatig dinnershows. Kom bijvoorbeeld naar een van de Music & Dinner Sensations (i.s.m. Fontys Muziektheater) die elke keer in het teken staan van een andere muzikaal thema; van musical tot jazz, van vocaal tot kleinkunst. Of ga naar het Surprisediner op 5 december, de avond waarop we culinair uitpakken. En een heerlijk ontspannen kerst? Schuif aan bij het verrukkelijke viergangen-kerstdiner. Voor wie nieuwsgierig is naar hoe het is om niets maar dan ook niets te zien, organiseren we Dineren in het Donker. Wie durft?

De toegift: live-muziek na afloop
Bestel een drankje, wat borrelhapjes en... wij trakteren op live-muziek in de foyer! Op onze voorstellingspagina's ziet u of er een toegift is.