Word Partner

Infoservice & Tickets / Word Partner

Wilt u ook uw betrokkenheid tonen door onze langetermijnprojecten te ondersteunen? Word dan ook partner. Deze groep particuliere theater- en concertliefhebbers deelt onze visie op de toekomst en helpt daadwerkelijk met haar bijdrage en betrokkenheid plannen te realiseren en waarborgen.

Investeren in cultuureducatie
We droomden van meer kinderen in de zaal. Want theater prikkelt volop het jonge brein! Het stimuleert de verbeeldingskracht, creativiteit en het inlevingsvermogen. Die droom werd een wens. Maar het zetje van de partners om hun bijdrage te oormerken voor cultuureducatie, betekende de uiteindelijke doorbraak. Sinds 2016 staat er een stevig plan om zoveel mogelijk Tilburgse kinderen en middelbare scholieren onze schoolvoorstellingen te laten bezoeken. En de eerste bezoeken zijn een feit. De partnerbijdragen maakten dit alles mogelijk. Daarom partners, ook namens de scholen, onze welgemeende dank! En wilt u een keer bij een schoolvoorstelling aanwezig zijn? Dan bent u natuurlijk van harte welkom!We doen graag iets terug!
Naast een gevoel van voldoening, zijn er meer voordelen aan het partnerschap. Zo krijgt u bijvoorbeeld enkele dagen voorrang bij de start kaartverkoop in mei. Zilveren Partner bent u al vanaf € 75 per jaar. Als Gouden Partner ontvangt u daarnaast 50% korting op één topvoorstelling en als Platina Partner mag u er zelfs twee met korting uitkiezen. Voor een handig overzicht kunt u hier ook de informatiebrochure downloaden.

De speciaal voor Partners geselecteerde topvoorstellingen in seizoen 2017/2018 zijn:

za 07 okt | Recirquel (HU) -
Paris de Nuit
zo 29 okt | Kataklo (IT) - Play
wo 21 feb | Groupe Acrobatique de Tanger (MA) - HALKA
za 19 mei | Gravity & Other Myths (AU) - A simple space

Meer informatie over deze voorstellingen vindt u vanaf mei '17 op onze website en in het nieuwe programma.

De Geefwet maakt geven extra aantrekkelijk!
Theaters Tilburg heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat uw gift voor 125% aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Meer informatie hierover vindt u op www.daargeefjeom.nl. Wilt u optimaal voordeel? Schenk dan periodiek. Wij hebben alle voordelen en enkele rekenvoorbeelden ook voor u op een rij gezet.


Inge van Vijfeijken, Partner Theaters Tilburg: "Cultuur is voor mij onmisbaar: het inspireert, biedt troost en prikkelt de verbeelding. Door de bezuinigingen verschraalt het aanbod, tenzij er genoeg donaties komen. Daarom geef ik graag aan Theaters Tilburg, door een periodieke gift in vijf jaar. Het mes snijdt dan aan twee kanten: Theaters Tilburg kan vijf jaar lang op mijn vaste bijdrage rekenen en ik kan veel meer geven omdat ik 125% van mijn gift mag aftrekken van mijn inkomen."

Meer informatie en aanmelden?
Wilt u partner worden of wilt u meer informatie over partnerschap of schenking, neem dan contact op met Anne Beijer, via partners@theaterstilburg.nl of 013 5490 333.

Bekijk onze Partnerpakketten: