Word Partner

Infoservice & Tickets / Word Partner

Theaters Tilburg kan niet zonder partners. Partners die net als wij geloven in de kracht van verbeelding en het belang van cultuureducatie. Graag danken wij al onze partners voor hun steun!

Investeren in cultuureducatie
Het is onze ambitie dat alle Tilburgse kinderen in hun schooltijd ten minste een keer Theaters Tilburg bezoeken. Uw partnerbijdrage maakt dit mogelijk. Om het voorstellingsbezoek te versterken, worden kinderen al in de les voorbereid. Een bezoek aan het theater is immers wel even wat anders... Theater prikkelt, het doet een beroep op je verbeelding en het stimuleert je creativiteit.We doen graag iets terug!
Afhankelijk van de hoogte van uw donatie zijn er verschillende partnerpakketten samengesteld. Zilveren Partner bent u al vanaf € 75 per jaar. Indien u zich voor 4 mei 2016 aanmeldt geniet u van voorrang bij de kaartverkoop voor seizoen 16/17. Als Gouden Partner ontvangt u daarnaast 50% korting op een topvoorstelling en als Platina Partner mag u er twee uitkiezen.

De speciaal voor Partners geselecteerde topvoorstellingen in seizoen 2016/2017 zijn:
do 3 nov    7 Fingers - Bosch Dreams
zo 11 dec   Scapino Ballet Rotterdam - PABLO
do 9 mrt     Ballet van Vlaanderen - Van Manen/Cherkaoui
do 30 mrt   Okareka Dance Company (Nieuw-Zeeland) - MANA WAHINE

Meer informatie over deze voorstellingen vindt u op onze website en in het nieuwe seizoenmagazine.

De Geefwet maakt geven extra aantrekkelijk!
Theaters Tilburg heeft een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat uw gift voor 125% aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Meer informatie hierover vindt u op www.daargeefjeom.nl.

Wilt u optimaal voordeel? Schenk dan periodiek. Hier vindt u alle voordelen en rekenvoorbeelden op een rij.

Inge van Vijfeijken, Partner Theaters Tilburg "Cultuur is voor mij onmisbaar: het inspireert, biedt troost en prikkelt de verbeelding. Door de bezuinigingen verschraalt het aanbod, tenzij er genoeg donaties komen. Daarom geef ik graag aan Theaters Tilburg, door een periodieke gift in vijf jaar. Het mes snijdt dan aan twee kanten: Theaters Tilburg kan vijf jaar lang op mijn vaste bijdrage rekenen en ik kan veel meer geven omdat ik 125% van mijn gift mag aftrekken van mijn inkomen."

Meer informatie en aanmelden?
Wilt u partner worden of wilt u meer informatie over partnerschap of schenking, neem dan contact op met Jeanet van der Horst, jvanderhorst@theaterstilburg.nl of bel 013 549 03 21.

Bekijk onze Partnerpakketten: