Cadeaubonnen

Infoservice & Tickets / Cadeaubonnen

Theaters Tilburg Cadeaubon
Op zoek naar een leuk cadeau? Trakteer uw familie, vrienden of collega’s op een leuke voorstelling of mooi concert! Theaters Tilburg heeft een eigen cadeaubon die inwisselbaar is voor al onze voorstellingen, concerten en etentjes bij restaurant Lucebert. Uiteraard wordt de Theaters Tilburg Cadeaubon verpakt in een stijlvolle goodybag.
U kunt de cadeaubon elke gewenste waarde (vanaf € 5) meegeven. 

De Theaters Tilburg Cadeaubon is te koop aan de balie bij InfoService & Tickets. Vanwege veiligheidsredenen is het niet mogelijk om de cadeaubon online te bestellen en naar u op te sturen.

PODIUM Cadeaukaart
Ook de PODIUM Cadeaukaart is verkrijgbaar bij InfoService & Tickets. U kunt op deze kaart een bedrag naar keuze laten zetten. De PODIUM Cadeaukaart wordt door meer dan 250 podia in Nederland geaccepteerd.

let op De PODIUM Cadeaukaart is niet in te leveren bij restaurant Lucebert.


Hoe te reserveren met een Theaters Tilburg Cadeaubon?
Wilt u (deels) betalen met een Theaters Tilburg Cadeaubon, bestel dan telefonisch uw tickets. U kunt dan aangeven dat u met uw cadeaubon wilt betalen. Natuurlijk kunt u ook direct aan de balie van InfoService & Tickets uw cadeaubon(nen) verzilveren. Het is helaas nog niet mogelijk om met uw Theaters Tilburg Cadeaubon online te betalen.

Hoe te reserveren met een PODIUM Cadeaukaart?
Uw PODIUM Cadeaukaart kunt u online verzilveren. Bij het afrekenen van uw tickets kunt u de afrekenmethode PODIUM Cadeaukaart kiezen. Uiteraard kunt u ook telefonisch en aan de balie uw tickets reserveren en aangeven met een PODIUM Cadeaukaart te willen betalen.