Jongeren & cultuureducatie

Infoservice & Tickets / Jongeren & cultuureducatie


foto: Jostijn Ligtvoet

Op onze website staat bij een groot aantal voorstellingen speciale jongerenprijzen vermeld. Iedereen t/m 25 jaar kan hiervan gebruikmaken; ben je in het bezit van een geldig CJP dan zelfs tot 30 jaar. Het gaat om voorstellingen van de grote gesubsidieerde gezelschappen en orkesten van Nederland. Je kunt je kaartje online kopen, of langskomen bij onze InfoService & Tickets.

De speciale jongerenprijs is inclusief garderobe, een kop koffie, thee of mineraalwater in de pauze en voorstellingsinformatie. Vergeet niet om je studentenpas, je CKV-kaart of CJP op zak te hebben als je naar een voorstelling komt. Heb je geen speciale pas, zorg dan dat je een identiteitsbewijs bij de hand hebt.

Groot succes! Lastminute voor jongeren & studenten
Bij voorstellingen waar geen speciale jongerenprijs vermeld staat, kun je op de dag zelf tot een half uur voor aanvang met 50% korting (excl. servicetoeslag) tickets kopen bij onze InfoService & Tickets-balie. Iedereen t/m 25 jaar of met een CJP-pas kan hiervan gebruikmaken, op vertoon van je legitimatiebewijs. De exacte voorwaarden zijn:

- de korting geldt alleen op de dag zelf, en kaarten kunnen tot een half uur voor aanvang worden gekocht
- korting is 50% op de eersterangs prijs ex. servicetoeslag & administratiekosten
- de korting geldt alleen tot en met 25 jaar, op vertoon van legitimatiebewijs OF tot en met 30 jaar op vertoon van CJP
- de korting geldt in principe voor alle voorstellingen uitgezonderd voorstellingen met een jongerenprijs, kindervoorstellingen, tientjesvoorstellingen, voorstellingen met horeca (zoals bijv. Musical Dinner Sensation), verhuringen en voorstellingen waar al andere kortingen voor gelden.