studio

De kracht van de vlakke vloer


foto: Jostijn Ligtvoet

In de studio gebeurt het. Hier ontmoet je jong toneel-, cabaret- of muziektalent. Of artiesten die bewust de grote zaal niet opzoeken. Onverwacht, onbezonnen of ongezouten. Maar altijd dichtbij. Met hooguit 100 tot 150 man in de zaal word je deelgenoot van het verhaal, de muziek of het spel. De studio is de plek voor verdieping, verrijking en verbeelding, voor zowel volwassenen als voor kinderen. Inspirerend, uitdagend en op de huid.

Dwars op de draad
Diverse theatermakers zorgen ervoor dat je niet rustig achterover kan leunen, al zou je willen: Golden Palace, Orde van de Dag, Sadettin Kirmiziyüz en Lizzy Timmers. Met hun eigenheid en scherpte pakken ze je in, om je vervolgens met een nieuwe kijk weer terug te werpen in je stoel. Minou Bosua en André Manuel brengen dwars cabaret en Sven Ratzke, het enfant terrible van de Nederlandse showbizz, komt met drie Late Night Shows naar de studio.

Volop nieuwe talenten
De studio is de plek om jong talent te ontdekken en ontmoeten. Vaak vers van de kunstopleidingen en dikwijls al met prijzen op hun naam. Enkele tips? Voor cabaret noemen we Thijs van de Meeberg, Anne Neuteboom en Kirsten van Teijn. Nieuwkomers bij de theatermakers zijn Lizzy Timmers, Gehring & Ketelaars en Orkater/De Nieuwkomers. En op muziekgebied hebben we vier concerten in de reeks Dutch Classical Talent waar je in informele sfeer de mooiste klassieke muziek hoort

Voor de jongste gasten
Verbeelding staat voorop in de kindervoorstellingen in onze studio. Fantasievolle verhalen in theater en dans. Grappig, spannend, ontroerend of swingend. Zoals Theater Gnaffel, Hetpaarddatvliegt, Don’t Hit Mama, NTjong of BonteHond, om maar wat te noemen.

 

28 gevonden voorstellingen

Vorige| 1| 2| 3|