concertzaal

Luister eens... klassiek, jazz & pop live in de concertzaal
 
foto: Corbino

Ook na twintig jaar blijft het een indrukwekkende en kleurrijke zaal om te zien. Maar vooral ook een zaal om de mooiste, meest swingende of spannende muziek te horen. Even alle aandacht gericht op de live uitgevoerde muziek van de muzikanten. Je kunt een speld horen vallen; de emotie van de musici aflezen en beluisteren in hun muziek. Op en top luisterplezier!

We verwelkomen een aantal gloednieuwe ensembles in onze concertzaal in seizoen 18/19. PRJCT Amsterdam, Pynarello en het jonge zestal Fuse. Natuurlijk ontmoet u ook Nederlandse topmusici als Simone Lamsma en Hannes Minnaar, maar ook wereldsterren als de Amerikaanse pianist Menahem Pressler en zangeres Cécile McLorin Salvant. Altsaxofonist Paul van Kemenade is onze artist in residence. En ook voor popmuziek kunt u in onze concertzaal terecht, zoals voor Daniël Lohues en Maaike Oubouter.

Samenwerking Classic FM
Op de radio of live in de concertzaal. Zowel Classic FM als Concertzaal Tilburg brengen geliefde, bekende en verrassende klassieke muziek en zijn daarin partners: on air, online en in de concertzaal.