Series in seizoen 16/17

Infoservice & Tickets / Series in seizoen 16/17

foto: Marco Borggreve |

Onderstaande series kunt u eenvoudig via onze site bestellen. U bestelt alle voorstellingen/concerten uit de serie afzonderlijk, ons systeem berekent automatisch de seriekorting.

Kamermuziek Souvenir
Met Kamermuziek Souvenir hebben we de absolute wereldtop in huis. Solisten en ensembles uit alle windstreken, van snel rijzende sterren tot levende legendes, zoals de Turkse pianist Fazil Say. Voor de twaalf concerten (incl. bonusconcert op 23 mrt) geldt een aantrekkelijke serieprijs.

Amsterdam Sinfonietta
Als Ensemble in Residence presenteert het energieke strijkorkest Amsterdam Sinfonietta opnieuw drie bijzondere, klassieke concerten die als serie te bestellen zijn. Het orkest is dit seizoen te beluisteren met topsolisten als Martin Fröst, Isabelle van Keulen en Lavinia Meijer. Het Breder dan klassiek-concert met Rufus Wainwright is niet in de serie opgenomen.

philharmonie zuidnederland
philharmonie zuidnederland heeft twee series die u met korting kunt bestellen: de serie Favoriet Klassiek en de serie Rondom de Klassieken. De serie Favoriet Klassiek brengt de klassiekers uit de orkestliteratuur, groots bezette meesterwerken en pure romantiek, met solisten als Lars Vogt. En in de serie Rondom de Klassieken hoort u de werken uit de Klassieke tijd van Haydn, Mozart en Beethoven, met solisten als Liza Ferschtman. Ook biedt het orkest een keuzeserie aan: als u minimaal vijf concerten kiest uit het aanbod, ontvangt u 20% korting (deze is alleen via de balie te bestellen).

Nederlandse Bachvereniging
De Nederlandse Bachvereniging is dit seizoen maar liefst viermaal te gast in onze concertzaal. De concerten De vier jaargetijden (8 okt), Hohe Messe (18 dec), de intense Johannes-Passion (10 mrt) en Matthäus-Passion (5 apr) zijn afzonderlijk, maar ook als serie te bestellen.

Yoga Concerten
Verwen jezelf met een relaxt begin van de zondag en kom naar de Yoga Concerten in de concertzaal. Met telkens een ander muzikaal thema volg je yogales op live uitgevoerde klassieke muziek. Voor de vroege vogels is er een Yoga Concert om 09:30 uur. En ook aan kinderen is gedacht, met een yogaworkshop voor de jeugd. Om 10:45 uur vindt een tweede Yoga Concert plaats.

Stemmen uit het Oosten
De sfeer van Perzië in Tilburg! Een aantal jaar geleden stonden het Nederlands Blazers Ensemble en de Iraanse Kayhan Kalhor nog samen op ons podium, op 9 oktober gaan ze - los van elkaar - nieuwe samenwerkingen aan. Voor de twee concerten is het mogelijk een combiticket aan te schaffen.

Dinsdagmatinee
In de Dinsdagmatinee-reeks kunt u maar liefst vijf voorstellingen op de dinsdagmiddag bezoeken. Geniet van een mooie voorstelling, lunch en ontmoetingen met andere gasten in Lucebert aan onze aanschuiftafel.